Etelä-Suomen Lämpöasennus Oy

Ilmalämpöpumppu Nurmijärvi

Olisiko jo aika lopettaa jatkuva lämpöjen kanssa kikkailu ja nostaa asumismukavuutesi nykypäivän tasolle? Klikkaa alta ja suunnitellaan sinulle sopivin ilmalämpöpumppuratkaisu!

Daikin ilmalämpöpumppu logo
Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu logo
Gree ilmalämpöpumppu logo
Panasonic ilmalämpöpumppu logo

Ilmalämpöpumppu Nurmijärvelle läpinäkyvällä otteella

Selkeä prosessimme takaa, että saat juuri sellaisen lopputuloksen mitä olet odottanut

1.

Ota yhteyttä

Soita, laita sähköpostia tai täytä lomake – ihan miten itse parhaaksesi näet. Kun olemme käyneet yhteydenottosi läpi, olemme sinuun yhteydessä.

2.

Teemme tarjouksen

Kun olemme käyneet tiedot läpi ja saaneet kokonaiskuvan projektista, saat meiltä tarjouksen ilmalämpöpumpun asennuksesta.

3.

Sovitaan aika asennukselle

Tarjouksen hyväksyttyäsi, sovitaan aika ilmalämpöpumpun asennukselle. Tässä vaiheessa voit nostaa vaikkapa jalat pöydälle ja odotella.

4.

Nauti paremmasta huoneilmasta

Nyt voit nauttia uudesta pumpusta, joka huolehtii ilman raikkaudesta ja lämpötilasta niin nyt, kuin tulevaisuudessakin.

Valikoimistamme löytyvät ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric

Meiltä löydät Mitsubishi ilmalämpöpumppu mallit LN, RW, FT, MSZ, MZF, HR ja MSY avaimet käteen periaatteella.

Panasonic ilmalämpöpumppu

Panasonic

Meiltä löydät Panasonicin ilmalämpöpumppu mallit CZ, NZ, LZ, HZ, TZ ja Z5UFEA avaimet käteen periaatteella.

Daikin

Meiltä löydät Daikin ilmalämpöpumppu mallit Emura, Stylish, Perfera, Comfora, FVXM ja Sensira avaimet käteen periaatteella.

Gree ilmalämpöpumppu

Gree

Meiltä löydät Gree ilmalämpöpumppu mallit Amber ja Pular Nordic mallit avaimet käteen periaatteella.

Mitsubishi Ecodan vesi-ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Ecodan

Meiltä löydät Mitsubishi Ecodan ilmavesilämpöpumppu mallit EHST20D, EHST30D ja EHSD mallit avaimet käteen periaatteella.

Daikin Atherma

Meiltä löydät Daikin Atherman ilmavesilämpöpumppu mallit EHCH ja EHBH mallit avaimet käteen periaatteella.

Ilmalämpöpumppu Nurmijärvelle - kotiin tai toimistolle

Unohda talven kylmät aamut ja kesän tukalat iltapäivät. Ilmalämpöpumppu tuo kotiisi mukavuutta, jonka todellakin ansaitset. Meillä Etelä-Suomen Lämpöasennuksella onkin yksi tehtävä – ja se tehtävä on taata sinulle paras mahdollinen ilmalämpöpumppuratkaisu.

Olipa kyseessä kotisi, toimistosi tai vapaa-ajan asuntosi, meiltä löytyy palvelut avaimet käteen periaatteella. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen pumpun tilaasi, joten sinun ei tarvitse itse pähkäillä lukuisista vaihtoehdoista sitä kaikkein sopivinta ratkaisua.

Nyt on oikea aika tehdä kodistasi se paikka, jossa oikeasti viihdytään niin kylmällä kuin kuumalla. Ota ihmeessä yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi, se ei sido mihinkään! Meidän kauttamme onnistuu ilmalämpöpumppu Nurmijärvelle ja koko Etelä-Suomen alueelle.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asentaminen on askel kohti mukavampaa ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta. Asennusprosessi alkaa kartoittamalla tila ja valitsemalla sinne oikea laite. Me varmistamme, että ilmalämpöpumppusi asennetaan oikeaoppisesti ja turvallisesti, ottaen huomioon tilasi ja sen mahdolliset rajoitteet.

Asennus sisältää kaiken tarvittavan alusta loppuun: seinätelineen kiinnityksestä ja sähköliitäntöjen tekemisestä aina järjestelmän käyttöönottoon ja käytön opastukseen. Ja totta kai varmistamme, että ilmalämpöpumppusi toimii tehokkaasti ja luotettavasti, tarjoten optimaalisen mukavuuden ja säästöt energiakustannuksissa.

Kun valitset meidät, tiedät saavasi pitkän linjan ammattitaitoa ja asiantuntemusta. Kauttamme ilmalämpöpumpun asennus sujuu todella vaivattomasti, ja voit keskittyä vain nauttimaan uudesta pumpustasi. Toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumput Nurmijärvelle ja koko Etelä-Suomen alueelle.

Ilmalämpöpumpun asennus käynnissä
Ilmalämpöpumpun huolto menossa

Ilmalämpöpumpun huolto

Vaikka ilmalämpöpumput ovatkin pitkäikäisiä, tarvitsevat ne säännöllistä huoltoa. Huolellisesti ylläpidetty ilmalämpöpumppu ei ainoastaan säästä energiaa ja kustannuksia, vaan myös takaa laadukkaan sisäilman.

Tarjoammekin kattavat huoltopalvelut, jotka sisältävät kaiken tarvittavan ilmalämpöpumpun optimaalisen toiminnan varmistamiseksi: suodattimien puhdistuksen, kylmäaineen tason tarkistuksen, järjestelmän mekaanisten ja sähköisten osien tarkastuksen sekä mahdollisten ongelmakohtien ennaltaehkäisyn.

Huoltokäynnillämme annamme myös vinkkejä ilmalämpöpumpun tehokkaaseen ja taloudelliseen käyttöön, auttaen sinua hyödyntämään laitettasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos pumppusi on huollon tarpeessa, katso huoltojemme hinta ja ota yhteyttä.

Muut huollot ja korjaukset

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset huolto- ja korjaustyöt, aina ikkunoiden kunnostuksesta oven tiivistämiseen ja korvausilmaventtiilien asennukseen.

Ikkunoiden ja ovien tiivistäminen parantaa asumisviihtyvyyttä merkittävästi, vähentää vedon tunnetta ja auttaa hallitsemaan energiankulutusta. Säästät lämmityskustannuksissa ja pidennät ikkunoiden ja ovien käyttöikää.

Korvausilmaventtiilien asennus ja huolto ovat myös olennainen osa kotisi ilmanvaihtojärjestelmän toimivuutta, parantaen sisäilman laatua ja edistäen energiatehokkuutta. Huollettu ja hyvin toimiva ilmanvaihtojärjestelmä takaa terveellisen ja miellyttävän asuinympäristön.

Olipa huolenaiheesi pieni tai suuri, olemme täällä auttaaksemme. Tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta palvelua ja varmistaa, että kotisi on turvallinen, energiatehokas ja miellyttävä paikka elää.

Kun talosi on tarpeeksi tiivis, eikä päästä kylmää talvella sisälle, saat ilmalämpöpumpusta entistäkin energiatehokkaamman.

Asunto johon on tehty ilmanvaihdon huolto ja korjaus

Hyödynnä kotitalousvähennys

Tiesitkö että saat 40 % kotitalousvähennyksen työnosuudesta henkilökohtaisessa verotuksessa, kun tilaat meidät asentamaan ilmalämpöpumpun. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2250,00 euroa vuodessa per henkilö. Huomioi myös, että voit saada korotetun kotitalousvähennyksen vuosina 2022-2027, kun luovut öljylämmityksestä.

Ilmalämpöpumppu Nurmijärvelle

Vaikka yrityksemme sijaitseekin Lohjalla, toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumput Nurmijärvelle ja koko Etelä-Suomen alueelle.

Olemme tehneet asennuksia mm. Hankoon, Hyvinkäälle, Järvenpäähän, Karkkilaan, Keravalle, Kirkkonummelle, Mäntsälään, Nurmijärvelle, Raaseporiin ja Vantaalle.

Ota siis yhteyttä ja parannetaan kotisi sisäilmaa kertaheitolla.

Ilmalämpöpumppu Nurmijärvi

UKK

Ilmalämpöpumppu säästää lämmityskustannuksissa keskimäärin 25-30%, riippuen nykyisestä lämmitysjärjestelmästäsi, ulkoilman lämpötilasta ja kodin eristyksestä. Energiansäästö syntyy korkeasta hyötysuhteesta, jolloin ulkoilman lämpö muunnetaan tehokkaasti sisätilojen lämmöksi.

Ilmalämpöpumpun keskimääräinen käyttöikä on noin 15-20 vuotta. Uusiminen kannattaa harkita, jos laite alkaa olla tämän ikäinen, huoltokerrat yleistyvät, tai se ei enää toimi tehokkaasti. Uudemmat mallit ovat usein energiatehokkaampia ja sisältävät parempia ominaisuuksia.

Ilmalämpöpumppu voi jäätyä äärimmäisissä olosuhteissa, erityisesti jos ulkoyksikköä ei ole asennettu oikein tai laitteen sulatusjärjestelmä ei toimi kunnolla. Säännöllinen huolto ja asianmukainen asennus minimoi jäätymisen riskin.

Kyllä, on suositeltavaa pitää ilmalämpöpumppu jatkuvasti päällä, mutta matalammalla teholla. Tämä parantaa energiatehokkuutta, sillä laite ylläpitää tasaisesti haluttua lämpötilaa ilman suuria tehopiikkejä. Älykkäät termostaatit voivat auttaa optimoimaan toimintaa.

Leudolla kelillä talon voi lämmittää pelkästään ilmalämpöpumpulla, erityisesti jos talo on hyvin eristetty ja ilmastointi on suunniteltu huolellisesti. Kylmemmillä keleillä ja erityisesti vanhemmissa taloissa on kuitenkin hyvä käyttää lisälämmitystä kylminä päivinä. Ilmalämpöpumppu toimiikin usein avustavana lämmönlähteenä talon päälämmityksen kanssa.

Ota yhteyttä lomakkeella tai soita meille. Käydään yhdessä läpi, millainen ilmalämpöpumppu sopii parhaiten tilaanne. Kun kartoitus on tehty, sovitaan aika asennukselle. Asennuksen jälkeen tarkastamme, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.