Ilmalämpöpumpun huolto Kerava

Pidä kotisi mukavuus nykyisellä tasolla ja varmista että sisäilmasi pysyy hyvänä. Ota yhteyttä ja tilaa ilmalämpöpumpun huolto Keravalle nopeallakin aikataululla!

Ilmalämpöpumpun huolto Keravalaisiin koteihin

Jotta ilmalämpöpumppusi palvelisi sinua parhaalla mahdollisella tavalla vuodesta toiseen, on säännöllinen huolto avainasemassa. Me Etelä-Suomen Lämpöasennuksella tarjoamme kattavaa ja ammattitaitoista palvelua, johon kuuluu ilmalämpöpumpun huolto Keravalla. Huolehdimme, että laitteesi toimii tehokkaasti, turvallisesti ja energiaa säästäen, pitäen kotisi mukavuuden optimaalisena.

Kun huollat ilmalämpöpumppua säännöllisesti, varmistat seuraavat asiat:

  • Ilmalämpöpumpun suorituskyky säilyy korkealla, vähentäen samalla käyttökustannuksia.
  • Mahdolliset toimintahäiriöt havaitaan ja korjataan ajoissa, ennen kuin ne aiheuttavat suurempia ongelmia tai kuluja.
  • Saat mielenrauhan laitteesi ylläpitoon liittyvissä asioissa.

Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan ilmalämpöpumpun huoltoon – alkaen perusteellisesta puhdistuksesta ja suodattimien vaihdosta aina järjestelmän tarkastukseen ja mahdollisten vikojen ennaltaehkäisyyn.

Ota yhteyttä jo tänään, niin varmistetaan yhdessä, että kotisi pysyy mukavana ja viihtyisänä kaikissa olosuhteissa.

Ilmalämpöpumpun huolto Keravalaisessa kodissa

Ilmalämpöpumpun huolto läpinäkyvällä otteella

Selkeä prosessimme takaa, että saat juuri sellaisen lopputuloksen mitä olet odottanut.

1.

Ota yhteyttä

Soita, laita sähköpostia tai täytä lomake – ihan miten itse parhaaksesi näet. Kun olemme käyneet yhteydenottosi läpi, olemme sinuun yhteydessä.

2.

Teemme tarjouksen

Kun olemme käyneet tiedot läpi ja saaneet tiedon tulevasta huollosta. Saat tarjouksen huollon kustannuksista. Usein myös vaaditaan kartoitus viasta, eli käymme paikan päällä tutkimassa laitteesi.

3.

Sovitaan aika ilmalämpöpumpun huollolle

Tarjouksen hyväksyttyäsi, sovitaan aika ilmalämpöpumpun huollolle. Tässä vaiheessa voit nostaa vaikkapa jalat pöydälle ja odotella.

4.

Nauti paremmasta huoneilmasta

Nyt voit nauttia ehjästä ja huolletusta pumpusta, joka huolehtii ilman raikkaudesta ja lämpötilasta niin nyt, kuin tulevaisuudessakin.

Ilmalämpöpumpun pesu

Huoltopesu maksaa 200,00 € (sis. alv. 24 %). Voit valikoida erikseen lisätyöt ja -varusteet.

Palveluun sisältyy:

Huom! Tilaaja järjestää vapaan pääsyn huoltokohteeseen. Mahdolliset erikseen veloitettavat lisätyöt voi valikoida alla, mutta muista erikseen sovittavista korjaustöistä veloitetaan 74,40 euroa tunnilta. Lisätyöt ja -varusteet sisältävät alv:n 24 %.

Lisävarusteet (sis. alv. 24 %):

Kylmäaineen lisäys:
– R32 35€ / 100 g
– R410 40€ / 100g

Lisätyöt 74,40 € / h

Muut huollot

Ikkunoiden huolto

Erityisesti kylminä vuodenaikoina ikkunoiden huollon ja tiivisteiden vaihdon tarve tulevat helposti esiin. Tiiviste voi olla esimerkiksi rikki, menettänyt kimmoisuutensa tai se saattaa osoittautua vääränlaiseksi tai väärin asennetuksi. Tällöin kylmää ilmaa pääsee virtaamaan sisään, jaloissa vetää ja kotona olon mukavuus kärsii, puhumattakaan suuren energialaskun tuomasta harmista.

Ikkunoiden tiivistäminen lisää asumisviihtyvyyttä huomattavasti. Se poistaa vedon tunnetta asunnossa ja estää kosteuden pääsyä sisään. Ikkunoiden tiivistämisellä myös asunnon energiankulutus ja lämmityksen tarve saadaan paremmin hallintaan. Parhaimmillaan tiivistäminen tuokin mukanaan huomattavia säästöjä.

Hyvin suunniteltu ikkunoiden huolto ja tarvittaessa niiden tiivistäminen uudelleen myös pidentää ikkunoiden käyttöikää merkittävästi, ja näin vältyt ikkunoiden vaihtamisurakalta.

Ulko-ovien huolto

Huollattamalla ovet säännöllisesti lisäät niiden käyttömukavuutta ja -ikää huomattavasti. Ovien käyttöikä on säännöllisesti huollettuna jopa useita kymmeniä vuosia.

Ovi on yksi kodin kovimmassa käytössä olevista osista, joten sen tiivisteet voivat vaurioitua esimerkiksi kulutuksen tai ovenpieleen osuneen kolhun takia. Jos ovi on muuten hyväkuntoinen, voi sen tiiviyttä ja ilmanpitävyyttä parantaa vaihtamalla uudet tiivisteet. Pitämällä huolta tiivisteistä, säästät myös rahaa, sillä on huomattavasti kalliimpaa uusia koko ovi.

Korvausilmaventtiilisen säätö ja huolto

Korvausilmaventtiilit ovat tärkeä osa toimivaa, terveellistä ilmanvaihtoa. Venttiilien avulla hallitaan huoneistoon saapuvan tuloilman määriä ja turvataan riittävä korvausilman saanti. Raikas ja puhdas sisäilma saavutetaan paitsi oikeilla materiaali- ja tuotevalinnoilla, myös kokeneen ammattilaisen työtavoilla. Oikeilla venttiilivalinnoilla pystytään vaikuttamaan niin ikään merkittävästi kiinteistön energiakustannuksiin ja viihtyisyyteen. Korvausilmaventtiilien asennus on siis syytä tehdä oikein.

Myös korvausilmaventtiilien huolto kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin, sillä tukkeutunut venttiili heikentää asumisterveyttä. Etelä-Suomen Lämpöasennus Oy tekee venttiilien huoltotöitä, uusien asennuksia ja olemassa olevien muutostöitä. Niin ikään ikkunahuollot ja ikkunoiden tiivistykset sekä ovihuollot ja ovien tiivistykset kuuluvat palveluihimme.

Korvausilmaventtiilit huoltoineet ovat siirtyneet nykyään taloyhtiöiden vastuulle. Keskustelemme mielellämme kiinteistösi ja sinun tarpeistasi.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Tiesitkö että saat 40 % kotitalousvähennyksen työnosuudesta henkilökohtaisessa verotuksessa, kun tarkoituksen on tehdä ilmalämpöpumpun huolto Keravalle. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2250,00 euroa vuodessa per henkilö. Huomioi myös, että voit saada korotetun kotitalousvähennyksen vuosina 2022-2027, kun luovut öljylämmityksestä.

Valikoimistamme löytyvät ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric

Meiltä löydät Mitsubishi ilmalämpöpumppu mallit LN, RW, FT, MSZ, MZF, HR ja MSY avaimet käteen periaatteella.

Panasonic ilmalämpöpumppu

Panasonic

Meiltä löydät Panasonicin ilmalämpöpumppu mallit CZ, NZ, LZ, HZ, TZ ja Z5UFEA avaimet käteen periaatteella.

Daikin

Meiltä löydät Daikin ilmalämpöpumppu mallit Emura, Stylish, Perfera, Comfora, FVXM ja Sensira avaimet käteen periaatteella.

Gree ilmalämpöpumppu

Gree

Meiltä löydät Gree ilmalämpöpumppu mallit Amber ja Pular Nordic mallit avaimet käteen periaatteella.

Mitsubishi Ecodan vesi-ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Ecodan

Meiltä löydät Mitsubishi Ecodan ilmavesilämpöpumppu mallit EHST20D, EHST30D ja EHSD mallit avaimet käteen periaatteella.

Daikin Atherma

Meiltä löydät Daikin Atherman ilmavesilämpöpumppu mallit EHCH ja EHBH mallit avaimet käteen periaatteella.

Pidä ilmalämpöpumppusi kunnossa

Pidä ilmalämpöpumppusi kunnossa ja varmista sen tehokas toiminta vuosiksi eteenpäin Etelä-Suomen Lämpöasennuksen avulla.

Huolellinen ylläpito ja ammattitaitoinen huolto takaavat laitteellesi pitkän iän, säästää energiaa ja pitää kotisi mukavuustason korkealla. Me olemme valmiina palvelemaan sinua, jotta voit nauttia huolettomasta ja miellyttävästä sisäilmasta, myös silloin kun ulkona ei ole niin miellyttävää. Älä anna ilmalämpöpumpun huoltotarpeiden jäädä huomiotta.

Kun tehtävälistassa lukee ”ilmalämpöpumpun huolto Kerava”, tiedät keneen ottaa yhteyttä. Sovitaan yhdessä aika huollolle ja hoidetaan homma pois päiväjärjestyksestä.

Perhe nauttii ilmalämpöpumpusta keittiönpöydän äärellä